Spring til indhold

Hvad synes kunderne

Hej med jer, Tak for mailen - jeg vil meget gerne svare. Jeg bestilte 9 prøver og har så langt kun prøvet tre af dem. Jeg er ovenud tilfreds med dækkevnen, “konsistensen” og de tre farver jeg har prøvet passer for så vidt ganske godt. Jeg kommer til at bestille en Foundation, det er helt sikkert og jeg tænker egentlig også at kaste mig over en blush. Jeg er vant til at bruge youngblood og jeres produkt er helt på linje med det, hvis ikke bedre - her tænker jeg at jeres oplever at jeres holder længere på huden. Jeg glæder mig til at bestille 😊
Hvad synes kunderne 1
Lea
Jeg er måske lidt vanskelig, men jeg har altid haft hvad jeg vil kalde ok pæn hud, Men fik så for snart 4 år siden Rosacea, og det har givet mig mange hovedpiner. min hud begyndte at klø når jeg brugte især foundations uanset om det var flydende eller pudder.

Og det var svært at dække de røde områder pænt, da de typisk hævede til små plamager af irritation over makeup. Så prøvede jeg produkter fra La Roche-posay men deres dagcreme med farve var ikke et hit,den fnuldrede og kunne slet ikke få det pænt, det kom sig måske af at jeg havde fundet ansigts cremer med bivoks (dera di cupra) som har virket helt fantastisk med min hud, og i løbet af et år blev min hud jævn igen men er stadig meget rød på kinder og pande som om jeg har fået for meget sol.

Jeg kan mærke på den uge jeg pt hat prøvet jeres foundation, at min hud har det godt, og faktisk reagerer godt. Jeg påfører jeres foundation ca 5 min efter min dagcreme helt uden problemer. Den jævner sig rigtig fin ud. Synes bare lige i skulle have lidt feed-back.

Tak for jer.
Hvad synes kunderne 1
Inge
Hej 😊
Jeg var meget glad for vareprøverne og fandt farven som passer til min hud . Har allerede bestilt og modtaget en fullsize Foundation som jeg er meget glad for 😁

Tak for en god service !
Hvad synes kunderne 1
Ditte Marie
Hej med jer
Jeg er vild med jeres foundation (det er den eneste jeg har nået at få prøvet🙄) Men jeg er virkelig overrasket over hvor godt den dækker, og hvor beroligende den virker på min hud.
Jeg har rosacea, og det er virkelig svært at finde noget til mine kinder, som både dækker og beroliger, og som samtidig ikke udtørrer huden. Det kan godt være at det bare er mig, eller noget andet som der gør det, men fornemmer bare at den mindskede irritationen i mine kinder, det røde i min hud blev pænere, og formindsket. Jeg er i hvert fald forelsket 🙂 og køber også snart, skal lige have penge ind 🤗
Hvad synes kunderne 1
Judie
Hej,
Jeg er stadigvæk ved at teste jeres make- Up, fordi jeg tidligere har oplevet at reagere allergisk/med eksem og udslæt på andet makeup, efter at have brugt det nogle gange, og jeg er derfor påpasselig med at håbe på for meget for hurtigt.

Men indtil videre har jeg ikke oplevet det med jeres. Jeres foundation dækker godt og føles meget let på huden. Rigtig lækkert produkt 🙂 Den grønne concealer synes jeg er lidt svær at maskere, selvom jeg putter concealer ovenpå, fordi begge er tørre i det, ved ikke om der er et særligt tip til det.

Fortsætter min hud med ikke at reagere allergisk på produkterne, så har i jer helt sikkert en ny fast kunde i mig 🙂 og vil også lige sige, at jeg synes det er en helt fantastisk service, at man kan bestille prøverne, både så man kan teste farver og reaktion på huden - det kunne mange firmaer lære af 🙂
Hvad synes kunderne 1
Sara
Hej
Jeg synes, at det er nogle lækre produkter, som dækker fint og naturligt 😊 Farverne er gode, især fauna (foundation) passede mig bedst 😊👌
Hvad synes kunderne 1
Camilla
Hej med jer!
Tusind tak for prøverne, hvor er det dog en god måde at prøve makeup på! Da jeg så poserne tænkte jeg ej det bliver da besværligt..men det var det slet ikke.. super smart !!
Og og og.. så vil jeg sige at jeg længe har ledt efter makeup som var mere naturligt.. uden glimmer og perlemor.. det synes nærmest umuligt! Men det leverer I! Og i lækre naturlige toner.. jeg er vild med det! Jeg bruger ikke særlig meget make up, og er derfor heller ikke kommet igennem alle prøverne endnu, men der er allerede et par favoritter som skal i kurven når der skal bestilles! Tak for gavekoden oven i 😍 og tak for jer og jeres lækre produkter, jeg glæder mig til at de skal pryde mine hylder 😊
Hvad synes kunderne 1
Rikke
Hej med jer.

Jeg har ikke noget at få testet det hele. Men jeg har fået taget hul på en del af jeres øjenskygge. Og må sige Ilove it. Det er dejligt nemt at påføre og dækker flot. Og det jeg elsker ved det er at der ikke er glimmer i det. Det giver et dejligt naturligt look uden det bliver for festligt med alt det glimmer man elleres har svært ved at undgå.
Hvad synes kunderne 1
Maise
Hej
Tusind tak for de fine prøver. Dem er jeg oprigtig glad for.

P.t. befinder jeg mig hos min gamle moar ( Corona og alt det der 😉) og har derfor ikke mine make-up pensler hos mig.

Det har gjort det lidt vanskeligt at prøve produkterne rigtigt. Men det jeg har forsøgt (med lille øjenskygge blending børste og fingrene) har været interessant.

Jeg er 50+ og har først lige fået øjnene op for alle de muligheder der er indenfor mineral make-up. Har dog en enkelt mineralpudder som jeg købte sidste år. Og som jeg er glad for.
Men jeg har faktisk læst rigtig mange artikler omkring emmet her på det sidste og fundet ud af, at det nok er dér jeg skal finde mine fremtidige produkter.

Hvorfor? Self pgra de få og naturlige ingredienser men så sandelig også fordi jeg tror at mineralprodukter passer bedre til min rynkede hud 😁. Specielt omkring øjenområdet. Jeg “hader” faktisk flydende concealer, foundation m.m. fordi det får rynkerne til at træde mere frem, det kager plus man hurtigt kommer til at se for “malet” ud. Jeg er tilhænger af - få skønhedsprodukter og det naturlige look. Jeg har derfor ikke brugt concealer m.m. i mange år efterhånden.

Så derfor er jeg interesseret i mineralprodukter og vil implementere det i mit make-up udvalg når økonomien tillader det. Jeg mangler jo stort set alt men hellere købe lidt ad gangen og få købt det jeg virkelig vil have.

Det blev vist en lang smøre 🤪 men jeg syns det er vigtigt at fortælle hvorfor JEG skrev efter prøver og hvad jeg syns ind til videre. Jeg skriver igen når jeg har prøvet flere af Jeres fine prøver med de rigtige arbejdsredskaber.

Indtil videre er jeg ovenud tilfreds og kan virkelig se potentialet. Det er også noget jeg går og tænker over at andre kvinder i min alder kan have glæde af at vide. Sådan lidt info m.m. på Insta. Du ved... make-up til den modne kvinde 😉

Mange venlige hilsner Maj

PS! Jeres concealer virker meget lovende. Jeg skal bare lige have mulighed for at arbejde mere med den. Men godt gået 👌🏼
Hvad synes kunderne 1
Maj
Hej
Jeg er rigtig tilfreds med flrre af proodukterne, selvom jeg efter at have brugt Youngblood Loose Mineral Foundation skal vende mig til at jeres produkt er knap så tungt.
Desværre har jeg endnu ikke prøvet nogle af øjenskyggerne sf - jeg fik øjrnbetændelse inden de nåede frem, så jeg har ikke brugt øjenmake-up for nylig.
Concealeren fungerer ikke for mig. Jeg synes den er svær at lægge præcis og jeg har nogle voldsomme pigmentforandringer grundet alder og graviditet - dem dækker foundationen faktisk bedre.

Umiddelbart virker produkterne superlækre og jeg har allerede tænkt at jeg skal have den foundation der matchede bedst 🙂
Hvad synes kunderne 1
Louise
Hej pureminerals
Jeg er vild med jeres kundeservice!! Og jeres produkter!
Jeg startede med at bestille jeres Foundation i farven Sally, fordi jeg selv hedder Sally - farven passer perfekt og dækkeevnen er lige hvad jeg leder efter. Jeg har kun prøvet Foundation og bronzer. Bronzeren er lidt for kold i farven til min smag. Jeg glæder mig til at prøve blushen, og senere bestille de fulde produkter❤️
Hvad synes kunderne 1
Sally
Jeg modtog mine prøver for et par dage siden.
Jeg har haft mulighed for at prøve 2 af farverne indtil videre. Tror næsten jeg allerede har bestemt mig for den ene, “Jane”

De er meget nemme at arbejde med, dækker godt og holder smukt hele dagen uden hverken at tørre ud eller fedte.
Hvad synes kunderne 1
Carina
Jeg har ikke været alle farverne igennem endnu. Men i forhold til foundation, synes jeg det ligger godt på huden. Det klatter ikke, og jeg kan ikke mærke jeg har det på. Det er meget let, min hud klør ikke overhoved som den kan med mange andre foundation.

Jeg vil prøve at nå øjenskyggerne i denne uge. Men bruger ikke så meget makeup under lockdown. 😊
Hvad synes kunderne 1
Madison
Hej 🙂
Jeg har foreløbig kun testet en fra hver af kategorierne, men indtil videre synes jeg de er fantastiske.
Foundation efterlod lidt striber på huden ved påføring, men jeg tror det er mig der skal være bedre til at bruge cirkulære bevægelser ved påføring.
Bronzer i farven Pocahontas er fantastisk smuk og blender utrolig nemt ind i huden ovenpå foundation, ligeledes gjorde blush. Jeg testede øjenskygge i farven Belle - smuk farve og lagde sig flot.
Huden er meget mat og lidt "flad" bagefter men som dagen skred frem blev min makeup kun smukkere og mere "glowy" - og det holdte lige indtil jeg fjernede det hele om aftenen. Jeg er meget imponeret og vil overveje at købe i fuld størrelse senere.
Hvad synes kunderne 1
Teresa