Spring til indhold

Tips & Råd

Jeg har rosacea, kan jeg bruge PureMinerals makeup?

Da vores makeup er baseret på få naturlige ingredienser, kan din hud ånde og der findes ingen hudirriterende tilsætningsstoffer.
Nogle kunder har fortalt os, at vores makeup har beroliget deres hud og dermed minimeret symptomerne af rosacea

Er jeres produkter parfumefri?

Ja, alle vores produkter er 100% parfumefri, og uden tilsætningsstoffer som kan irritere huden.

Vi anvender kun naturlige mineraler.

Er det rigtigt at jeres makeup kan have en helende effekt?

Flere med følsom hud mener at PureMinerals makeup har en beroligende effekt på deres hud. Vores makeup er lavet på meget få naturlige ingredienser og lader huden ånde, så den kan bevare sin funktion, dette er sandsynligvis årsagen til den beroligende effekt.

Findes der Bismuth i PureMinerals makeup?

Nej vi har ikke Bismuth/Vismut i vores makeup.

Der findes mineral makeup hvor Bismuth bruges som pigment, men for mange begynder det at klø i ansigtet når det bliver varmt. Vores koncept er at have så få ingredienser som muligt i vores makeup, så de fleste mennesker kan bruge den uden allergiske reaktioner.

Er PureMinerals makeup vegansk?

Ja det er den. Der findes ingen ingredienser fra dyr, og det er heller ikke testet på dyr.

Hvordan får man det bedste resultat med PureMinerals foundation?

Start med at rengøre huden. At holde huden ren er vigtigt for et friskt og sundt udseende.

Eksfolier
Med alderen bliver cellefornyelsen dårligere, det kan resultere i en ujævn og ru hud. For at fremskynde cellefornyelsen og få en friskere hud, kan du eksfoliere huden. Du kan eksfoliere hver dag, men har du sensitiv hud, er det en god ide at begrænse det til 1-2 gange om ugen, for ikke at irritere huden for meget.
Der findes mange exfolierende cremer og masker på markedet, men en naturligere løsning er at bruge grønt ler, eller lave sin egen skrubbecreme med bagepulver og en olie som oliven eller kokos.

Gendan
Gendan med en serum, vælg en antioxidant rig serum, som for eksempel vitamin c serum.

Fugtgiv
Efter serumet er trængt ind i huden, kan du fugtgive huden med en fugtighedscreme, gerne med solfaktor. Vent til cremen er trukket ind i huden før du påfører foundation og resten af din makeup.

Hvad bruger man Bronzer til?

Bronzer lægges uden på din foundation og kan bruges til at enten give dit ansigt former ved at lægge det som skygger, men bronzer kan også bruges til at give dig et tanned look.

Hvorfor PureMinerals?

Mineral makeup er bedre for din hud, men der findes også mineral makeup som ikke er helt naturligt. Der findes f.eks. dem som tilføjer Bismuth, som ikke er en naturlig ingrediens, og som mange kan få en allergisk reaktion på. Så har du en følsom hud, problemer med akne eller allergiske reaktioner, så er PureMinerals et godt bud til dig.

Hvorfor Mineral Makeup?

Traditionel makeup har mange forskellige ingredienser, her imellem findes kunstigt fremstillet ingredienser, som kan fremkalde allergiske reaktioner. Normalt er der også ingredienser som lægger sig ned i porerne i huden, og dermed tilstopper porerne så hudens normale funktion ophører. Vores mineral makeup er lavet på meget få og naturlige ingredienser, som ikke tilstopper porerne, men lader huden ånde og oprette sin funktion. Da det er få naturlige ingredienser kan næsten alle bruge den uden at få en allergisk reaktion.

Hvordan lægger man Mineral Makeup?

Mineral makeup eller mineralpudder er et løst pulver som du hvirvler ind i huden. Det er hurtigt, enkelt og ser godt og naturligt ud. Der bliver ingen synlige streger eller linjer, men en pæn og glat overflade.

Husk, at mineral makeup ikke fungerer godt på tør hud, så start altid med en ansigts/fugtighedscreme. Når cremen er trukket ind i huden, kan du begynde at lægge din mineral makeup. Det er vigtigt at du tager lidt pulver ad gangen og hvirvler ind ad omgange. Vent et minut eller to inden du hvirvler på igen, så pudderet når at sætte sig i huden. Med mineralpudder kan du bygge makeuppen op og lægge lag på lag, for at øge dækningen, så gentag processen indtil du er tilfreds. Brug en blød Kabuki-børste for at opnå de bedste resultater.

Hvordan holder jeg min hud pæn?

Sørg for en god hudbehandlingsrutine for at være sikker på at din hud altid ser frisk og glat ud.

Under natten går din hud igennem en genopbygningsfase, hvilket betyder at den optager, hvad du efterlader på den. Derfor er det vigtigt at du fjerner al din makeup inden natten, uanset om det er naturlig mineral makeup, eller den traditionelle type. Det naturlige beskyttende lager af din hud akkumulerer smuds under dagen, og det er derfor vigtigt at du vasker dit ansigt inden du går i seng, så huden ikke absorberer smudset under genopbygningsfasen.

Beholder du makeuppen på og glemmer at vaske ansigtet inden natten, vil det øge produktionen af de frie radikaler. Det vil forårsage tidlige tegn på aldring, og i nogle tilfælde hudkræft.

De frie radikaler er ustabile molekyler som angriber og ødelægger andre friske molekyler, samt optager de friske celler i huden. De frie radikaler øger når du udsættes for forurening, mangel på søvn, for meget sol og dårlig ernæring.

En god makeup og udseende starter med en sund og rask hud. Så tag dig godt af den med disse få tips.

 

Gør det til en vane at vaske dit ansigt 2 gange om dagen.

Din hud går igennem et reparations forløb under natten mens du sover. Du skal derfor sørge for at vaske al makeup, smuds og andre forureninger af som har akkumuleret på huden inden du går i seng. Din hud vil ellers have det svært ved at gå igennem den naturlige eksfoliering, og du vil vågne dagen efter med en kedelig og træt udseende hud.

Vasker du ikke ansigtet inden du går i seng, kan det føre til forstørrelse af din porer. Al smudset, overskydende talg og makeup vil gå ind i huden, og sker det ofte vil din collagen produktion også falde.

Når du står op om morgenen skal du vaske dit ansigt igen. De faser din hud går igennem mens du sover, vil efterlade mere overskydende talg og døde hudceller på huden. Sørg for at få vasket det af, inden du begynder at påføre dine produkter.

 

Fugtighedscreme

Fugtighedscreme gør det lettere for din hud at absorbere og holde på fugten. At smøre dig ind dagligt i en fugtighedscreme er en god vane, som vil hjælpe at minimere hud irritationer og andre hud problemer. Brug også en fugtighedscreme inden du går i seng. Din hud vil absorbere den, mens den går igennem genopretnings og reparations processen.

En god natcreme indeholder vitaminer som A og C, som hjælper genopbygningen af din hud.

 

En god nats søvn

Sørg for at få en hel nats søvn på 7-9 timer. Din krop har brug for at restituere sig og det gælder også din hud.

Hvordan får jeg mineralpudderet ud af prøveposerne?

Det letteste er hvis du klipper "låsen" eller bunden af posen, og hælder produktet ned i et låg eller lignende.

Vi har fået et tip fra en kunde som gjorde sådan her: Jeg dypper en mindre pensel i posen og drysser den af inden jeg tager den op.. når jeg fx har taget blush, så dupper jeg det på "kinden" og skifter derefter til en blush pensel, det fungerer meget fint.

Tak til Rikke for det fine tip.

Kan jeg bruge jeres blusher som øjenskygge?

Det kan du uden problemer. Synes du farven passer til dig og dine øjne, kan du sagtens bruge den som øjenskygge.

Skal børsterne/penslerne gøres rene?

Ja, det er vigtigt at holde sine børster/pensler rene, da det er her eventuelle bakterier kan sætte sig. Vi anbefaler derfor at du gør dem rene mindst 1 gang om ugen. (gælder hvis du bruger dem hver dag) Du rengører dem bedst med sæbe eller opvaskemiddel og vand. Sørg for de ligger på en måde så at vandet kan løbe fra og ikke op i skaftet. Du må ikke tørre dem med en hårtørrer, da du kan ødelægger hårene.